Valtavaara Suomalainen sielunmaisema

Peli poikki!

Ihan turhaa päätoimittaja Markku Huusko jeesustelee mediassaan viime lauantaisen, rasismin vastaisen mielenosoituksen banderolleissa ja puheenvuoroissa esille noussutta äärivasemmistolaisuutta.

Äärivasemmiston väkivaltaisuus, stalinistiset toimintamallit eivät ole kadonneet eivätkä katoa mihinkään, vaikka sitä kuinka yritettäisiin pukea kukkamekko- ja kukkahattutätien maailmaan istuvaksi ajattelumalliksi.

Tämän päivän vasemmistorasistit ja väkivalta-anarkistit tietävät ja tuntevat tarkoin oppi-isiensä Leninin ja Mao Zedongin ajatukset; Mao Zedongin Punaisessa kirjassa Mao toteaa, että jokaisen kommunistin on tajuttava se totuus, että ”Poliittinen valta kasvaa kiväärin piipusta”. Teoksessa ”Sodan ja strategian ongelmia”, (6.11.1938), Selected Works, II osa, s. 244.

Marxilais-leninistis-maolaisen kommunismin tai anarkian tai sitten tarvittaessa siloposkisena esiintyvän vasemmistoliittolaisuuden lähtökohdat eivät ole muuttuneet, jalostuneet tai kehittyneet yhtään myönteisempään suuntaan sitten Marxin, Leninin tai Maon päivien.

”Vallankumous ei ole päivälliskutsuilla oloa eikä esseen kirjoittamista, taulun maalaamista tai koruompelua; se ei voi olla niin kovin hienostunutta, niin verkkaista ja hienovaraista, niin maltillista, ystävällistä, kohteliasta, hillittyä ja ylevämielistä. Vallankumous on kapinaa, väkivaltaista toimintaa, jolla yksi luokka kukistaa toisen”. Mao Zedong, teoksessa ”Selostus talonpoikaisliikkeen tutkimuksesta Hunanissa”, (maaliskuu 1927), Selected Works. I osa, s. 28.

Tähän kaikkeen sisältyy sellaista fanatismia ja sellaisia uhkakuvia, jotka on päättäväisesti torjuttava keskuudestamme. Kansalaisten pelko kasvaa, jos valtiovalta ei järjestelmällisesti puutu mainittujen äärijärjestöjen toimintaan – kiellä yhteisötunnusten käyttöä ja tarvittaessa lakkauta niiden toimintaa.

Kiakko-, kuokka- ja muiden vieraiden sekä vasemmistoanarkistien osalta ”Peli poikki” nyt.

Erityistä syytä on kiinnittää huomiota myös siihen, että tätä anarkiafanatismia ja sen kasvua halutaan vahvistaa hallitsemattoman maahantulon avulla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Reijo Jokela

http://www.tiedonantaja.fi/
Niin tuohan oli muutenkin poliittisesti sitoutumaton tapahtuma, jossa ainoastaan persunourten pillit rikkoivat tuota tunnuksettomuutta.
http://joukkovoima.com/
Tuossa vielä linkki tämän "poliittisesti sitoutumattoman" järjestön sivuille.
Kuinkahan paksu jätesäkki päässä ja aivot jäässä tuolla on pitänyt kulkea, jos ei ole tajunnut, että tilaisuus oli täysin poliittinen mielenosoitus.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Tähän kommentiin ei voi vastata kuin sanomalla, että, höpö, höpö, mikäli tarkoitat mielenilmaisua puoluepolittiseksi tilaisuudeksi.

Reijo Jokela

Ai nytkös sen pitikin olla puoluepoliittisesti sitoutumaton. Mitenkäs sitten tämä persunuorten paheksuminen, hehän eivät ole mikään puolue.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #4

Reijo,kannattaa muistaa se, että kaikki yhteiskunnallinen toiminta on poliittista, tavalla tai toisella.

Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #8

En ole tuota unohtanut, joten muistutus lienee turha. Tilaisutta kuitenkin tuollaisena mainostettiin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"(...) päätoimittaja Markku Huusko jeesustelee mediassaan (...)"

Anteeksi, mutta luuletko nyt kirjoittavasi johonkin natsien lehteen?

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Mitä "natsistista" tuossa nyt olivinaan oli? Ei kannata kauheasti kirjoitella jos todellisuudentaju on kadoksissa.

Käyttäjän Valtavaara kuva
Heikki Valtavaara

Eikös tuo sana jeesustella viittaa pikemminkin siihen, että luulin kirjoittavani johonkin uskonnolliseen lehteen, esim. Vartiotorniin!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Ei, ja kysymys oli enemmän sanasta "mediassaan."

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Vai että anarkistit olisivat maoismiin päin kallellaan. Ei olisi ihan heti tullut mieleen. Olisihan se kieltämättä huvittavaa, että anarkisti ihannoisi tiukkaa keskusjohtoisuutta, mutta vaikea kuvitella edes niiden hörhöjen olevan niin sekaisin.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Ei varmaan tavallinen kommari Kiinassa tai Neuvostoliitossa ihannoinut diktatuurejaan, mutta toisin kävi.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Päättelitkö, että tiesivät diktatuurin ja kansanmurhan tulevan ja silti tukivat Maoa ja Stalinia? Kyse oli maoismin ihannoimisesta, ei Maon tai diktatuurin. Kommenttisi on outo, vähän kuin väittäisi tavallisen kommunistin ihannoineen kapitalismia (tai jotain muuta ismia), mutta antaneen tukensa maoismin ja stalinismin puuhamiehille.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ihania tällaiset setämiehet jotka uhriutuvat natsien puolesta.

Itse olen täysin puolueisiin sitoutumaton ajattelija. Se on jännä että kun inhoan natseja niin oon heti jonkun setämiehen mielestä kommunisti, stalinisti tai peräti anarkisti. Vitt*munjee, anna kaikkea kestää.

Reijo Jokela

"Se on jännä että kun inhoan natseja".
Ongelmasi lienee se, että sinulla ei tuossa asiassa ole Suomessa kohdetta tuolle inhollesi. Meillähän ei ole natseja. Meillä on vain parikymmenen joukko, jotka ilmoittavat olevansa natseja. Mikään heidän toiminnassaan ei kuitenkaan viittaa miltään osin kansallissosialismin keskeisiin oppeihin. Lisäksi tuosta porukasta tuskin kukaan ihan oikeasti kannattaa kansalllissosialismia, sillä missähän luulet siinä järjestelmässä joutilaiden terveiden nuorten miesten olevan? Armeijassa/työpalvelussa, vaiko kerhokämpillä kittaamassa kaljaa ja valmistautumassa seuraavaan tilaisuuteen, jossa seisoskellaan lippujen kanssa ja jaellaa wordilla tehtyjä lappusia. Noita tyyppejä voi puolestani kyllä ihan vapaasti inhota, mutta eihän siihen tarvitse mitään natsismia liittää. Nythän tuo natsismi on vain varjo sille, että ei voi ilmaista inhoavansa ihmisiä.
Oma ilmoitus ei tee kenestäkään natsia, kuten ei myöskään suvaitsevaista, ellei elä kuten opettaa.
PS: epäilen, ettei Suomen natseiksi ilmottautuneista oikeinkaan moni edes tiedä mitä natsismi, kansallissosialismi on.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama
Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #9

Ei ole mielestäni saivartelua. Tuota natsismia nyt vain käytetään oikeutuksena omalle vihalle määriteltyä halveksimaansa ryhmää kohtaan, miettimättä, että voivatko tämän ryhmän jäsenet todellisuudessa edes olla kansallissosialisteja. Vihan erilaisuutta kohtaan ei tee kenestäkään natsia, koska se lienee hyvin yleimaailmallinen ilmiö. Toinen seikka joka tuon prukan "natsismia" sotkee on se, että keskeinen oppi natseilla oli antisemitismi jonka he jakoivat muslimien kanssa. Ihmettelen vain, että nämä "natsit" eivät ole liittoutuneet Suomessa olevien aateveljien kanssa tässä asiassa. Ei tuossa porukassa oikeastaan ole mitään merkittävää piirrettä natseista.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Reijo, tämä pieni ja äänekäs uusnatsiryhmä on yhdessä pohjoismaisten aatetoveriensa kanssa ilmoittanut pyrkivänsä kohti yhtyeispohjoismaista kansallissosialistista valtiota?

Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #11

Eiväthän natsit pyri mihinkään yhteiseen valtioon, vaan valloittamaan muut valtiot valtansa alle. En oikein ymmärrä miten äärinationalistit tuollaiselle liitolle antaisivat osan yksinvallastaan ja itsenäisyydestään.
Toisaalta meillä on lukuisa joukko jopa huippupoliitikkoja, jotka pyrkivät yhteiseuroppalaiseen valtioon (voisi sanoa neljänteen valtakuntaan) ja heillä on aatertovereita runsaasti Euroopassa. Ei tällainen kenestäkään natsia tee.
PS. yhteispohjoismainen valtio ei ole noiden "natsien" yksin keksimä ajatus. Noita puheitahan on ollut jo ennenkuin natsismista kohkaaminen tuli muotiin.

"Reijo, tämä pieni ja äänekäs uusnatsiryhmä".
Tuolla ryhmällä ei ole mitään ääntä, ellei sitä sille anneta. Heillä ei ole kykyä eikä varoja saada asiaansa julkisuuuteen. Tässä tulee sitten apuun hyödyllisten idioottien joukko, joka viimepäivinä on antanut tuolle porukalle palstatilaa niin, että sen ostaminen olisi ollut miljoona luokkaa kustannuksiltaan. Jos tuo järjestö kerran on niin vaarlallinen, niin miksi siitä tehtiin vielä tunnettu kaiken lisäksi?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #14
Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi Vastaus kommenttiin #15

Suomessa ei ole mitään natseja, mutta NEOnatseja tai UUSnatseja. Natsit ovat kohta sukupuutossa kun NSDAP on ollut kiellossa jo monen monta vuotta ja viimeisetkin vanhukset kuolevat piakkoin.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi Vastaus kommenttiin #15

Suomessa ei ole mitään natseja, mutta NEOnatseja tai UUSnatseja. Natsit ovat kohta sukupuutossa kun NSDAP on ollut kiellossa jo monen monta vuotta ja viimeisetkin vanhukset kuolevat piakkoin.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #11

Tämä on se, minkä takia naurahdan aina noiden kutsua itseään KANSALLISsosialisteiksi. Ehkä he ovat sosialisteja, mutta en tiedä oikein minkä kansa. Yhteispohjoismaista kansaa ei ole olemassakaan.

En tiedä missä määrin nämä muutamakymmentä heeboa on kansallissosialismiin perehtynyt, sillä ne lyhyet keskustelut heidän kanssaan on osoittanut heidän olevan joko tietämättömiä tai valehtelevan. He väittävät mm. ettei kansallissosialismissa ole rotuerottelua. Voihan toki olla, että heillä on oma suuntauksensa kansallissosialismista, mutta kannattaisi silloin antaa sille uusi nimi väärinymmärrysten välttämiseksi.

Vaikka muut väittävät mitä, minä en pidä kansallissosialismin ajatuksesta useastakin syystä, mutta mainitaan pari. Ensinnäkin siinä on sana sosialismi ja toisekseen se sisältää rotuerottelun, joka on vastoin nationalismin perusteita.

Käyttäjän Valtavaara kuva
Heikki Valtavaara

Toivottavasti Suomessa ei koskaan, eikä missään tilanteessa oteta ensimmäistäkään eikä pienintäkään askelta kohti Pitkien puukkojen yötä tai Kristalliyön tapahtumia. Jos otetaan, silloin ei ole piru merrassa, vaan natsit.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko
Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

JS:n mielestä on ilmeisesti näin.

Erimieltä oleminen päätoimittaja Markku Huuskon kanssa tarkoittaa, olet natsi.

Tässä sen näkee, jokainen joka ei ole samaa mieltä kanssasi on natsi, ainoat jotka tässä voitti oli vihreä eliitti.

Demaritkin syövät tällä omaa kannatustaan, niin läpinäkyvää kusetusta ja äänten kalastelua kuin voi olla.

Sosiaalidemokratia on kuollut Suomessa, lähinnä puolue on feministien ja eunukkien asiaa ajava liike.

Feministit ovat perustaneet oman puolueen 15.6.2016, olen ihmetellyt kun eunukit eivät ole perustaneet omaa puoluetta, ilmeisesti heillä on jo puolue.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kaikki ei välttämättä ole sitä, miltä se näyttää. Houstonin ampuja pukeutui natsiunivormuun, mutta ajoi Porschella.

https://www.theguardian.com/us-news/2016/sep/27/ho...

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Niin, voihan asianajajakin seot pienessä päässään, kaikilla ei ole varaa pukeutua natsiuniformuun ja ajaa Porschella tappamaan kanssaihmisiä.

Tuon natsismin kanssa olisin hiukan varovainen tai ajattelevainen, koska kaikki ei välttämättä ole sitä, miltä se näyttää.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Noloa yleissivistyksen puutetta. Aatehistoriallisesti anarkistit ovat a) olleet olemassa ennen marxilaisuutta ja b) Leninin, Maon, Hitlerin, Mussolinin, Stalinin ja kaikkien muidenkin valtiososialistien ykkösvihollisia. Anarkismin tavoite kun on idealistisesti valtion ja lakien lakkauttaminen sekä ihmisten itseorganisoituva yhteiselo.

Risto Laine

Ja aatehistoriallisesti Kommunismin hameenhelmassa kiinni. Tuskin anarkistit Natsien kanssa liikkuisi tai osoittaisi mieltä. Ja tarvitsee se itseorganisoituva yhteisö pelisäännöt, siinä missä muutkin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Vai kommunistien helmassa. Anarkistit ovat olleet kommunistien tappolistalla mm. Kronstadtissa ja Espanjan sisällissodassa. Mutta ethän sinä onneton tätäkään tiennyt.

Kannattaisi lopettaa kaivaminen, kun on jo noin syvällä kuopassa.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi Vastaus kommenttiin #21

SA-miehetkin toimivat Hitlerin ja puolueen kovistelijoina, kunnes joutuivat omien johtajien tähtäimeen. Hyödyllisiä idiootteja kaikki.

Risto Laine Vastaus kommenttiin #21

No niinhän mie sanoin "kommunistien helmassa kiinni". Joten kukas se nyt kimpaantuu turhasta, jos olen samaa mieltä. Ota aspiriini, se helpottaa.

Marko Parkkola

Luin Hegeliä, Marxia - se oli tavallaan kovin intresanttia.

Anarkismia on varmasti ollut läpi maailmanhistorian, kuten myös sosialismin eri muotoja. Se ei sulje pois sitä etteikö nykyajan anarkistit olisivat lukeneet marxinsa.

Muistetaan kuitenkin, että anarkismi on onnistunut vain kerran ja silloinkin se sai aikaiseksi kommunismin. Toisaalla se onnistui puolittain ja sai aikaiseksi natsismi. Track record ei ole kovin hyvä. Valtatyhjiö täyttyy nopeasti.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Olisikohan meidän sytä olla huolissamme arvomaailman ohjatuista muutoksista.

https://sarastuslehti.com/2016/09/26/taistolaisuud...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Linkität sitten noin vaan tunnustuksellista natsilehteä tänne.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kerro lisää ! Sinulla on varmaan hyvät perusteet tuolle väittämällesi.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

''# 35. Linkität sitten noin vaan tunnustuksellista natsilehteä tänne "

Toimituksen poiminnat