Valtavaara Suomalainen sielunmaisema

Islamilaista todellisuutta

Brittiläisen The Independent -lehden arkisto on osoittautunut erinomaiseksi materiaaliksi, kun haluaa saada jäsenneltyä taustatietoa islamilaisen maailman yhteiskunta- ja valtarakenteista. Se on tullut hyvin selväksi, että Saudi-Arabialla on lusikkansa mukana miltei kaikissa Lähi-Idän kriiseissä.

Kun saudien rinnalle niputetaan USA:n Lähi-Idän tavoitteet ja toimintamallit, ei ole pieninkään ihme, että konfliktit eivät ota laantuakseen.

Artikkeli Saudi-Arabian puolustusministerin Mohammed bin Salmenista kertoo paljon siitä missä mennään. Artikkelin 10 kuvaa ja niiden kuvatekstit ovat uskomatonta luettavaa:
Maailman vaarallisin mies.
 

Tässäpä myös hieman erillainen, suomalaisen median tuputuksesta poikkeava näkökulma islamin - etenkin saudien arkitodellisuuteen. Kannattaa pitää mielessä, mitä totean tuossa yllä Saudi-Arabian roolista kaikissa Lähi-Idän konflikteissa. Heidän oppinsa ja menetelmänsä ovat kovaa valuuttaa Lähi-Idän markkinoilla:
Julkinen teloitus on hirmuvallan voiman ja pakottamisen väline.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Uskalsit sitten ottaa islamin käsittelyyn, vaikka näihin islam-kirjoittajiin sovelletaan - ehkä tasapainon vuoksi - "rasistista profilointia". (Vrt. etninen profilointi)?

Sen minkä Alan Salehzadeh saa sanoa ilman "sarvia ja hampaita":

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/07...

...vastaavaa onkin vaikeampi sanoa Teuvo Hakkaraisen, Sebastian Tynkkysen tai Tiina Wiikin ilman uhkaavaa rikosilmoitusta tai kirjoitusoikeuden bannausta.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani sanoikin vastaavantyyppisestä kohusta viime talvena Teemu Selänteelle, ettei hän ollut "riittävän ruskettunut"...

Käyttäjän Valtavaara kuva
Heikki Valtavaara

Silloin, kun on aihetta, on myös syytä analysoida ja kirjoittaa niiden tietojen pohjalta, jotka ovat käytettävissä. Tämä "sääntö" pätee niin kristilliseen kuin islamistiseen tai amerikkalaiseen ja venäläiseen terroriin.

Viittauksesi Alan Salehzadeh'in blogitekstiin, ja sen vastaanottoon ilman vähäisintäkään rasismipöpinää, osuu täysin oikeaan. Kun tieto puhuu, niin tyhmyys vaikenee - valitettavasti vain hetkeksi.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kansalaisaloite: Pyhän sodan jakeet pois koraanista Suomessa ja EU:ssa http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220319-k...

Käyttäjän Valtavaara kuva
Heikki Valtavaara

Sensuuri ja tiedon/tekstien salailu tai peittely ei minun mielestäni ole koskaan toiminut turvallisuutta tai muutosta parempaan synnyttäneenä toimintamallina. Sensuuri on yksi varmimmista tavoista luoda kasvualustaa kapinalle ja marttyyriudelle.

Toimituksen poiminnat