Valtavaara Suomalainen sielunmaisema

EU-fanaatikot ja Nato-natsit

This sucks - pahan kerran - pahemmalle kuin rankkitynnyri!
Lue uutislinkki ja kerro, oletko kanssani samaa mieltä.

Ranskan eurooppaministeri Harlem Désir Ranskan parlamentissa:
"Kyseessä on virhe herra Barroson osalta. Se on myös pahin karhunpalvelus, jonka entinen komission puheenjohtaja voi tehdä eurooppalaiselle projektille historiallisella hetkellä, jolloin projektia pitäisi tukea ja vahvistaa".

Ranskan politiikan ja talouden eliitillä on löysät housussa ja vaipat repeämässä. Paniikkipuheessa löytyy. Yksinkertaisesti ei ole olemassa mitään eurooppalaisten yhteistä "eurooppalaista projektia". On ainoastaan EU-eliitin ja -fanaatikkojen suuruudenhullua ääneen ajattelua.

Suomessa ovat EU-fanaatikkojen lisäksi ongelmana Nato-natsit. On syytä tarkoin muistaa, että kansallissosialistinen hulluus syntyi vain ja ainoastaan militarististen toimintojen ja otteiden avulla. Menetelmistään aatteet tunnetaan.

Brexit rikkoi EU:n lasikaton ja nyt tulee lunta tupaan.

Ohessa linkki Ylen julkaisemaan Barroso-uutiseen
http://yle.fi/uutiset/ranska_vaatii_eu-komission_entista_johtajaa_barros...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"EU-fanaatikot ja Nato-natsit" - eikö tuollainen haukkumanimillä lällättely ole vähän turhan lapsellista? Minulla olisi pari vastinetta erimielisistä, mutta enpä möläytä niitä tällä kertaa.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

"Suomessa ovat EU-fanaatikkojen lisäksi ongelmana Nato-natsit. On syytä tarkoin muistaa, että kansallissosialistinen hulluus syntyi vain ja ainoastaan militarististen toimintojen ja otteiden avulla. Menetelmistään aatteet tunnetaan."

Kylläpä blogisti päästi ala-arvoista tekstiä suustaan. Voitko tarkentaa, mitä tarkoitat NATTO-natseilla ja miksi liitit heihin kansallissosialismin?

Toimituksen poiminnat