Valtavaara Suomalainen sielunmaisema

Keskiluokan kuppi on kohta kumossa

Tässä rupiaa hilijanenkin mies läpeensä vittuuntumaan. 

Olemme huomanneet tietyissä porukoissa, joissa meidän itsemme kehittäminen, usko ihmisen hyvyyteen ja hyvyydellä hyvyydestä kiittämiseen sekä ajaton humanismi ovat aatteen perusarvoja, että nyt loppuu ymmärrys ja toleranssi kerta kaikkiaan. Kyrsii niin, ettei tahdo tuntea enää itse itseänsäkään tai ajatuksissaan omikseen. 

Näiden munansa kanssa sekopäisenä heiluvien hullunaurulla paikkansa ilmaisevien raiskaajareptiilen törkeydet saa puolestaan suoraan ottaa niskoilleen täysin munaton poliittinen päätöksenteko ja Tuttu-juttu-tasolla olevat ja karaokea hoilaavat munattomat päätösten tekijät. Kun ei mitään muuta saada aikaan kuin täysin tyhjää hymistelyä, kahvinjuontia "meidän maailman pisimpää rauhan rajaa edustavien kollegoiden kesken". 

Aina välillä tiedotusvälineille hurskastelevaa paskaa jauhaen sen jälkeen, kun toisillensa ja kansalle on valehdeltu luullen ja teeskennellen, että se jumalauta ei näy ja haise ulospäin! Oppositiosta naristaan harakanvarvas rinnassa Soinin näytön paikasta, kun niin perkaleen kipeää tekee edelleen vallan menettäminen. 

Itse asian laadusta - olipa kyse raiskaajista, rikollisesta maahanmuutosta, valtiontaloudesta tai työllisyydestä ja puolustuspolitiikasta ei olla muussa mielessä huolissaan, kuin että saadaanko kaikkea vastustamalla ääniä, ja henkilökohtaisen puppugeneraattorin suoltama poliittinen liturgiaoksennus eduskunnan täysistunnon televisioinnin kautta valtakunnan verkkoon. 

"Hei-hei äiti, minä täällä sinun pikkusenaattorisi, pistetään ihku-pikkasen Suomea silleen kondikseen ja köyhyleitä säälikyykkyyn - muista katsoa illalla puoliseiska ykköseltä. Voi olla että pääsen nyyperiinkin"!

Maamme nouseva sukupolvi ja muka tulevat vastuunkantajat ikään, rotuun ja sukupuoleen katsomatta jeesustelevat - vaihtoehtoisesti allahtelevat - tai räksyttävät kilvan silmät päässä seisoen ja ääni falsetissa asioista, joista itse eivät enempää ymmärrä kuin kameli logaritmeista. On helppo teeskennellä faijan rahoilla vihreää tai punaista, kun itsellä ei ole latin latia kiinni. Ja kun kaikki - siis kaikki muut maat, Ruotsi mukaan lukien, toimivat edes jossain suhteessa järjellisesti! 

Demokratia tällaisenaan on vain - mutta mikä herra tahansa varjelkoon - todella kaksien vaalien väliin sijoittuva kaaosmainen tila, josta isänmaansa pettäneet ja sen kruununjalokivet myyneet pakenevat facebookin päähän Brysseliin, ja jättävät paetessaan oven apposen auki raiskaaville ja ryöstäville raakalaisille. 

Ainoa ratkaisuko: Eduskunnan hajoittaminen, virkamieshallitus, perustuslain muutos, joka tuo maahamme valistuneen diktaattorin l. presidentin. Poliittiset vaali vasta sen jälkeen, kun em. asiat ovat kunnossa. Siis valistunut diktatuuri, ja valta presidentille oman neuvostonsa (= luottovirkamiehistä koottu hallitus) kanssa. Viitaten tähänkin tekstiin - kun ei tahdo itseään enää tuntea - kun tuon diktatuurinkin kanssa on melkein vakavissaan.

Tämäkö vihapuhetta. Ei ole, ja väitän edustavani 95% kansasta. Jos en 98:aa.

Ps. 
Tunnen hyvin kaverini, joka päätyi tähän tekstiin viimeaikaisten tapahtumien pohjalta. Ketään syrjimättömänä, mutta vielä työelämässä mukana olevana hän päätyi siihen, että minä julkaisen tämän tekstin ja kenties uudetkin tekstit omissa nimissäni. Henkilökohtaisesti allekirjoitan kaiken, mitä oheisessa tekstissä on tuotu esiin. Tämä ei ole vihapuhetta, vaan keskiluokkaisten palautetta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Otsikkoon viitaten taitaa se kuppi olla jo kumollaan alkuperäisellä kirjoittajalla...
Laitan samalla sekkarin käyntiin koska sensuuri-näppäin on kovilla monessa kodissa tällähetkellä...

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Toivottavasti ei sensuroida. Ihan tervettä totuutta sanoilla joita kaikki ymmärtävät. Viestintuojaa ei pidä tappaa.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Sillä lailla! Millä ihmeellä nämä perustelevat itselleen edustavansa melkein koko kansaa? Perussuomalaisuus paistaa läpi, mutta kannatus senkun putoaa. Asiasta pitää pystyä keskustelemaan asiallisin argumentein, niin ei tarvitse ilmoittaa lopussa, ettei tämä ole vihapuhetta vaikka siltä näyttää. Aggressio ei vedä puoleensa eri mieltä olevia, vaan estää asiallisen keskustelun syntymisen!

Toimituksen poiminnat