Valtavaara Suomalainen sielunmaisema

Median kyklopismi

Enää en ole teknisesti pappi, mutta katson, että vaitiolovelvollisuus kuuluu edelleen elämääni. Jotain voin kuitenkin avata. Tämän tekstini taustalla on Savon Sanomien Jussi Kuosmasen blogikirjoitus "Selänteen piina". Linkki Kuosmasen blogiin on tekstini lopussa.

Muutaman traumatisoituneen ihmisen (keskustelijoiden lähipiiriin kuuluvien ihmisen osaksi tullut pikkuhousuihin tunkeutuminen ja sormipenetraatio) järkytyksen ja surun perusteella olen yrittänyt nostaa esiin sitä, että manipulointi-innossaan ja eliitin näkemysten peesaamisessaan (indoktrinaatiota) media ei ota ollenkaan lukuun sitä, millaisesta tuskasta puhutaan uhrien ja heidän lähipiirinsä osalta. Suorastaan hirvittää ajatella, kuinka laajalle raiskaustilanteista kännykkäkameralla otetut kuvat ovat levinneet kaikkialle ulottuvassa netissä.

Alaikäisen raiskaustilanteesta valokuvia ottava kuka tahansa henkilö syyllistyy lähetäkomentoa käyttäessään lapsipornon levittämiseen. Tämäkään ei varmaan ole tullut mieleen yhdenkään median toimituksessa.

Onko liikaa nyt pyytää, että media luopuisi älyttömästä kyklopismistaan pakolaiskysymyksessä. Suomalaiset kestävät paljon paremmin totuuden kuin manipuloivan totuuden kiertämisen tai vähättelyn.

Kirkon, jos kenen pitäisi ymmärtää ihmisten hätää. 
Mutta mitä vielä. Arkkipiispa peesaa median menoa elitismin ylipappina ja Helsingin piispa ilmoittaa, että hänellä on suuri huoli muslimien kokoustiloista ja suosittelee niiden löytämistä kirkon tiloista. Tuohon piispa Irja Askolan viestiin loppui minun pappisurani. Oman lauman raiskaamisesta hän ei tunnu huolta kantavan. Se siitä papillisesta sympatiasta ja kirkon kaikkia ymmärtävästä otteesta. Vinkkinä kirkolle: valtaosa Suomen ev.-lut. kirkon jäsenistä on oletettavasti sitä mieltä, että raiskaus on syntiä, mutta homous ei sitä ole. Ainakin minä näen asian näin.

Eilenpä juurikin tuli maistraatista kirjeitse viesti ja vahvistus kirkkoyhteydestä vapautumisestani.

http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/34930/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mp2103 kuva
Markku Penttilä

Mahtavaa Heikki! Myötäelämisen ilosta kirjoitan sinulle onnittelut henkisestä valveutumisesta ja heräämisestä. Itse oivalsin jo lukioiässä uskontojen olevan ihmisen itsensä ja valtahierarkian luomat. Olisinko jo silloin saanut käsiini Durkheimin analyysin uskontojen historiassta ja kehityksestsä, en kyllä oikein muista. Tietoahan on nyt saatavissa yllin kyllin, mutta valitettavasti tieto ei kuitenkaan riittävästi leviä kansalaisten ja kansakuntien keskuuteen johtuen uskontojen ankarasta otteesta ja lapsena sen piirissä alkaneesta aivopesusta.

Toisaalta, vaikka meillä tietoisuus on hyvän koululaitoksen ansiosta suuresti lisääntynyt, silti vapauden aatteella on kääntöpuolensakin. Luulen, että olet hieman huolestunut ns."kulttuurien kamppailusta", jota nyt tapahtuu järjestetyn ja rahalla ohjatun kansainvaelluksen myötä Euroopassa ja Suomessa. Tämä hullu tilanne antaa järjettömälle ja kontrolloimattomalle kansainvaellukselle lähes täyden vapauden. Ja sitä ei täällä eikä muuallakaan ymmärretä, että kysymyksessä on ohjattu uuden kulttuurin eli islamilaisuuden leviäminen Eurooppaan valtavalla mittasuhteella. Tässä annetaan mahdollisuus myös mahdollisuus luonnonvoimalle, jota sanotaan reviiritaisteluksi. Se ei ole luonnosta mihinkään kadonnut. Nämä kaksi suurta voimaa, kulttuurien taistelu ja reviiritaistelu, muokkaavat maailmaa jatkuvasti, tahdoimme me sitä tai emme. Itsenäisenä valtiona meillä olisi kuitenkin pieni mahdollisuus vaikutta oman kansan kohtaloon, mutta nyt itsenäisyyttä ei ole ja meitä viedään kuin pässiä narusta "tuhoon".

Käyttäjän Valtavaara kuva
Heikki Valtavaara

Kommenttiisi on helppo yhtyä, kun on nähnyt brittiläisen Channel4-kanavan tekemän dokkarin jihadistien toiminnasta ja propakandasta Englannissa. Linkki dokkariin:

https://www.youtube.com/watch?v=6DsG9yQrdD4#t=14

Brittilehdistö kiitteli varauksetta kanava 4:n ko. ohjelmaa, jota toimittaja työsti ryhmänsä kanssa kaksi vuotta.

Toimituksen poiminnat